Zázrak jménem kokosový olej

pátek, března 11, 2016

Když bych si měla něco vzít na pustý ostrov, tak to bude bezpodmínečně kokosový olej. Zamilovala jsem se do tohoto zázraku, když jsem zjistila jako moc je univerzální. Dá se používat jako potravina a kosmetika. K tomu všemu vám postačí jen jedno balení. A protože je čistě přírodní bez jakýchkoliv příměsí, tak ho můžete natírat bez obav na pokožku a klidně si ho hned přidat do salátu. Je výborný např.na pečení a zejména na smažení palačinek:-) a nebojte netloustne se po něm, funguje dobře při redukci váhy!
Já ho používám snad už na všechno, skvěle odličuje,hydratuje, čistí a bělí zuby, je super po opálování ,regeneruje... je to ideální volba hlavně pro ty, co se snaží přecházet na přírodní kosmetiku.
A co mě nejvíc potěšilo,že už nemusím sebou vláčet obrovskou kosmetickou tašku plnou krémů,odličovadel apod, takže nejvíc super na cesty!
Olej koupíte všude ve zdravých výživách a nebo přes internet,nejlepsí je BIO panenský olej lisovaný za studena,nabídka zde

DIY zkuste si vyrobit domácí zubní pastu,stačí smíchat stejny poměr oleje a jedlé sody,fakt vám krásně vybělí zuby.Klidně si toho udělejte víc a pastu uchovávejte normálně v prázdné skleniččce od oleje:-)




Může tě taky zajímat

0 komentářů

Populární příspěvky